Kategori: Sağlık

Hepsini Görüntüle
ANNE VE BABALARA ALTIN DEĞERİNDE BİLGİLER

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Nöroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevim Türay, çocuklarda epilepsi hastalığının belirtileri, tanı ve tedavisi hakkında bilgi verdi. Türay, epilepsi hastalığı tanısı konması için bir kişinin birden fazla tekrarlayan nöbeti olması gerektiğini belirterek sadece bir kez nöbet geçirmek ile epilepsi tanısı konulamayacağını ifade etti.

34 0
İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU DUYURDU

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasıyla Düzce’ye 85 hekim kadrosunun tahsis edildiğini açıkladı.

94 0
50 YATAKLI HASTANE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Akçakoca ilçesine yapılacak olan 50 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. Vali Selçuk Aslan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

71 0
DÜZCE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 'Batı Nil virüsü' uyarısı yapıldı.

84 0
DÜZCE’DE ÜRETİM YAPAN O İŞLETMELER DENETLENDİ

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Kontrol Görevlileri tarafından Düzce’de faaliyet gösteren süt ve süt ürünü işletmelerine yönelik denetim yapıldı. Denetimler sonucunda durumları uygun olmayan işletmelere yasal işlem başlatıldı.

153 0
ÇALIŞMAK İÇİN GELDİLER SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİLER

Düzce’ye fındık toplamak için Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden gelen tarım işçileri ve çocukları Sağlık Müdürlüğü gezici sağlık ekipleri tarafından hem bilgilendirildi hem de sağlık taramasından geçildi.

56 0
VALİ ASLAN DEVLET HASTANESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Atatürk Devlet Hastanesi yoğun bakım ve palyatif ünitelerinin inşaatında incelemelerde bulundu.

72 0
YOĞUN BAKIM SAYISI ARTIYOR

Atatürk Devlet Hastanesi'nde palyatif ve yoğun bakım yatak sayısının artırılması amacıyla yoğun bakım servisi genişletiliyor. Ayrıca kalp merkezinin altyapısının hazırlıkları da devam ediyor.

53 0
Düzce
27C
Parçalı Bulutlu
2 km/h
0%
47%

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası